“Du ser ikke verden som den er, men som du er”

Hvordan har du lyst til, at leve dit liv?

Social Squares_Styled Stock Photos for Social Media_0227

Workshops

Unfold Your Inner Child

Unfold Your Inner Child

Denne workshop, vil foregå online. Den kommer til at handle om, at du skal have fundet dit indre barn frem igen. Fylde det med kærlighed og give dit indre barn, de redskaber, som det i tidligere episoder, har manglet. Mere info senere.
Spring Ud i Det

Spring Ud i Det

245,-
Dette er et event for kvinder, der ønsker en dag, hvor vi booster hinanden og får fundet din indre power frem. Du kan læse mere om det og finde din billet her: https://billetfix.dk/da/e/spring-ud-i-det/?fbclid=IwAR3GwN3WVNkDmCA-__DHzodOTlQus1-CHYaTx3fGQbR7QXToOoaXvlskEuM
Unfold Your Motherhood

Unfold Your Motherhood

Denne workshop, vil foregå fysisk og online. Dette kursus, betyder meget for mig, da jeg selv er mor. Det er så vigtigt, at kende sig selv og hvad du har med i bagagen, så du kan være den mor, du ønsker at være. Mere info kommer.
Unfold Your Re-programming

Unfold Your Re-programming

Denne workshop, vil foregå online. I denne workshop, får du tilsendt 24 videoer med tilhørende materiale, som du kan udfylde. Den vil guide dig til, at gå på opdagelse i dit mindset og den måde, du er programmeret på, hvorfra du får redskaber til, at omprogrammere dette.