Avanceret
Hypnoterapi

Hypnose der giver klarhed

Social Squares_Styled Stock Photos for Social Media_0003(1)

Avanceret Hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi?
Hypnoterapi er et redskab, der kan få dit underbevidste sind til, at modtage positive ideer. Du kommer i en dybere tilstand, lidt ligesom dagdrømmeri. Mange gange om dagen, opnår du en hypnotisk tilstand. Fx når du kører bil og indser, at du ikke kan huske, hvordan du nået til der, hvor du nu er.
Du vil stadig være “vågen” og forstå hvad der foregår omkring dig. Du er bevidst om, hvad der bliver sagt og du er selv i kontrol.

Sessionen starter med en indledende samtale, hvor vi finder ud af, hvad du gerne vil have arbejdet med. Både du og jeg, bliver klar over, hvad der er i vejen for dig og hvor du gerne vil hen i stedet for.

bekir-donmez-335320-unsplash

Hvad kan du forvente?
Med dette redskab, kommer du hurtigere ned, hvor du finder årsagen til, at du ikke er der, hvor du ønsker at være. Det kræver dog, at du har lysten til forandring, for at der kan ske en ændring. Alt efter emne, finder vi ud af, hvor mange sessioner der passer til dig.
Hvis det er fordi du ønsker at være røgfri, kan du forvente, at der kun skal én session til.

Hvilke emner, kan du tage op til hypnoterapi?
Alle emner kan tages op i hypnoseterapi.

Hvor?
Lige for tiden, er det muligt for dig, at jeg kan komme hjem til dig, når du skal have din hypnoterapi session, det kræver dog, at du har en lænestol der kan ligges lidt ned eller en sofa, hvor du kan ligge lidt højt med hovedet. Samtidig skal der også være ro og uden afbrydelser fra evt. familie.
Der vil være et kørsels-tillæg alt efter, hvor langt jeg skal køre. Dette kan du se mere om, når du skal booke.
Booking system, er på vej. Indtil da, så skriv til mig, under kontakt.

Øveklienter
Da jeg er under uddannelsen til, at blive avanceret hypnoterapeut, søger jeg øveklienter, der ønsker en gratis session. Så har du lyst til:
– At blive røgfri
– At slippe din fobi
– Stress-reduktion
– Vægttab
– Slippe en dårlig vane
– Blive fri fra din jalousi

Så tøv ikke med, at kontakte mig. Du finder oplysninger, under kontakt på forsiden. Så ringer jeg dig op.